Wie is Margot?

Als kind gooide ik altijd mijn spaarpot leeg, tellen hoeveel geld ik had. Elke verjaardag, kerstmis, bezoek aan oma en opa leverde een gulden, rijksdaalder of kwartje op. Hup in de spaarpot, daarna spaarpot leeggooien en tellen.

Sparen & uitgeven

Ik spaarde graag en hield in een schriftje bij hoeveel geld ik had. Sparen had zin, volgens mijn vader, hij stelde in het vooruitzicht dat ik dan later, veel later iets zou kunnen kopen.  Als kind vond ik geld leuk en ik had ook al door dat geld waarde heeft.

Mijn vader was heel zuinig, zat bovenop zijn geld en mijn moeder gaf graag geld uit. Deze twee verschillende uitersten van geld heeft mijn leven beïnvloed. Zo kreeg ik een haat-liefde verhouding met geld. Ik gaf geld uit soms op een onverantwoorde manier of ik bleef op mijn geld zitten en gaf nergens ook maar een cent aan uit. Ik was niet in balans en dat voelde heel moeilijk.

Portemonnee met contant geld en een bankpas

Belasting consulent

In 2009 heb ik de opleiding Belastingconsulent afgerond en ben ik gestart met mijn praktijk Rombout Belastingadvies. De opleiding gaf mij  inzichten in mijn eigen financiën. Mijn relatie met en visie op geld was niet gezond, als ik ooit een gezonde boterham wilde verdienen dan moest ik daar iets mee.

Die noodzaak werd nog duidelijker toen ik in 2016 besloot in mijn eentje een nieuwe start te maken.

Om deze stap te kunnen zetten, moest ik onderzoeken of  ik genoeg verdiende met mijn onderneming om mij zelf te bedruipen? Dus heb ik een overzicht gemaakt wat mijn wat mijn uitgaven en inkomsten zijn.

In de tijd daarna ben ik anders over geld gaan denken. Geld is waardering voor mijn werk en inspanning. Geld is neutraal, heeft geen emotie.

Financiële Coach

In 2017 ben ik aan de slag gegaan met Profit First en dat heeft voor mij gezorgd dat geld neutraal is en in overvloed is, dat ik niet meer op zit, maar geld gestructureerd en slim uitgeef.

Toen ik dit ervaren heb hoeveel rust mij dit geeft, structuur te hebben met geld, overzicht en rust, weten dat er altijd genoeg is en nooit meer in te korten hoeven te denken.

Toen dacht ik, dit wil ik andere ondernemers ook laten ervaren.

 

Zo ben ik Financiële Coach geworden. Nu help ik andere ondernemers die dit ook willen ervaren.
Portemonnee met contant geld en een bankpas

Mijn missie is jouw onderneming financieel gezond te maken, zodat jij als ondernemer meer inzicht en overzicht krijgt in de geldstromen van je onderneming.

Dat geeft je meer vertrouwen en rust.

Persoonlijk

Enthousiast

Ik ben enthousiast, luisterend, sociaal, positief, goedlachs, geniet van een goed glas witte wijn. Heerlijk op een terras zitten of genieten van een lekker etentje met vrienden.

Kater Harry

De tuin is ook een favoriete plek, om een boek te lezen, de schoffel te pakken, of de hele tuin vol met zomerbloeiers te planten. Ik woon samen met kater Harry, die mij regelmatig van het werk afhoudt, hij ligt dan op mijn toetsenbord, of zit voor het computerscherm.

Lezen

Een boek lezen, damesromans of thriller, afhankelijk van mijn stemming en zin.

Ambitieus

Ik ben ook kordaat, straight to the point, maar ik wil ook het beste voor mijn klanten.  En ik ben ambitieus voor mijn bedrijf, mijn onderneming, sta open voor vernieuwing.

Theeleut

Ik ben een theeleut. Bezit vele thea-for-one en theepotjes, en vele verschillende soorten losse thee.

Koken

En ik sta  graag in de keuken, soep koken, of een stoofpotje met vlees en vele groente. Zoals je bij instagram al vele malen voorbij hebt zien komen.

Anderen over mij

Ik ken Margot als een vriendelijke, open en toegankelijke vrouw met passie en niet alleen passie voor haar vak. Alles wat ze aanpakt duikt ze voor 100% in, ze is heel gedreven, zowel in zakelijk opzicht als ook privé. Haar vakkennis is hoog, ze nodigt uit tot het stellen van vragen en reageert op zijn tijd goed scherp. Ik ken haar ook als bestuurslid, waarin ze door haar alertheid en kennis menige vergadering de goede kant uitstuurt.

Margot als privé persoon is hartelijk en betrokken en ook hier zie je de passie die haar zo kenmerkt, zowel voor de mensen die haar na staan en voor haar omgeving.

Dieneke Staverman

4Admin te Zevenaar

Bij het bespreken en behandelen van mijn belastingaangiften bent u altijd heel duidelijk. En vertelt mij helder en kort hoe de fiscus mijn financiële situatie ziet. We kunnen rustig en uitgebreid over de zaken praten. U bent duidelijk en vriendelijk en begripvol als ik keer op keer sommige situatie niet begrijp. U bent soms ook streng maar altijd vriendelijk. Ik heb vertrouwen in u en hoop nog jaren van uw diensten gebruik te mogen maken.

Roel Koehoorn

klant van mijn belastingadviespraktijk

Ben je overtuigd?

Neem contact met me op en we maken een afspraak voor een theemoment. (ik drink geen koffie, jij wel?) We kijken of we bij elkaar passen. We gaan immers een langere tijd met elkaar aan de slag en dan is wederzijds vertrouwen en een fijne “klik”  belangrijk.

8 + 7 =